menu
sluiten

Willy Iedema

Functie

contact

secretariaat@vandebunt.nl
0654692117

Willy Iedema heeft psychologie gestudeerd en is sinds 2007 werkzaam bij Van de Bunt. Ze werkt als projectondersteuner in de breedste zin van het woord: van het maken van enquêtes, tot algemene secretariële werkzaamheden zoals afspraken inplannen of het nakijken van offertes. Daarnaast maakt Willy deel uit van de Kwaliteitscommissie, die oog houdt voor het kwaliteitsmanagementsysteem en zorgt dat Van de Bunt elk jaar ISO-gecertificeerd blijft. In deze rol houdt ze zich ook bezig met de opleidingen en kennisontwikkeling binnen Van de Bunt.

Willy is vrolijk, positief en heeft meestal een goed humeur. Ze is flexibel, kan goed in hectische situaties werken en weet daarin te structureren. Voor precisiewerk moet je bij haar zijn, ze zet de puntjes op de i.

Bij Van de Bunt waardeert ze de collegiale sfeer en de gedrevenheid bij de adviseurs om iets voor de maatschappij te betekenen. “Ook als we elkaar bij de lunch of buiten de werkzaamheden treffen, is er veel betrokkenheid met oog voor elkaar, ook op persoonlijk vlak.”