menu
sluiten

Over ons

We kijken met open en meervoudige blik en sluiten aan op de werkelijkheid van de opdrachtgevers. Ons DNA is duidelijk te herkennen. We leveren werk op maat bij ieder vraagstuk, en putten uit een ruim arsenaal aan werkvormen. We werken met kleine projectteams in tijdelijke trajecten. We werken graag samen met mensen op alle niveaus in de organisatie. Zo wordt de zelfredzaamheid en de verandercapaciteit van organisaties en hun leiders zoveel mogelijk vergroot. Complexe vraagstukken in organisaties en in de samenleving vooruithelpen en zorgen dat opdrachtgevers zelf al doende leren veranderen: dat is wat onze adviseurs drijft.

Geschiedenis

In 1933 richtten een accountant, een kenner van kantoormachines, een ingenieur en bankdirecteur een onafhankelijk en zelfstandig adviesbureau op.

Van de Bunt Adviseurs moest ‘organisatorische en bedrijfseconomische problemen’ oplossen. Het bureau onderscheidde zich daarbij door de overtuiging dat niet alleen naar nieuwe kantoormachines, efficiënte administratie en afstemming tussen bedrijfsonderdelen werd gekeken, maar dat ook rekening moest worden gehouden met wat werknemers en leidinggevenden nodig hadden om in de praktijk te kunnen opereren.