menu
sluiten

Thomas Meijaard

Thomas Meijaard studeerde European Studies en Internationale Betrekkingen en combineerde dit met zijn studie tot jazzpianist aan het conservatorium. Na zijn ervaring als bedrijfsanalist in de financiële sector, werkte Thomas als strateeg en adviseur voor een breed scala aan bedrijven: van startups tot beursgenoteerde ondernemingen. In zijn werk combineert hij zijn analytisch en cijfermatig vermogen aan zijn creatieve vaardigheden om zo met scherpe originele oplossingen te komen.

Thomas bezit expertise in (co-)creatie van strategie, maar heeft ook ruime ervaring in het optimaal structureren van organisaties. Hij is een echte verbinder die graag zijn grote empathisch vermogen aanwendt. Thomas: ‘Ik vind het erg belangrijk dat alle betrokkenen zich gehoord voelen, je moet het toch met z’n allen doen’.

Thomas is een generalist, waarbij hij zich laat leiden door zijn nieuwsgierigheid. Als jazzpianist hecht hij veel waarde aan goed luisteren en inspelen op je omgeving. Thomas: ‘Je kan niet te rechtlijnig denken, of vastzitten in je vooraf bedachte plan. De mooiste momenten komen vaak toch onverwachts en je moet wel dan open staan’.