menu
sluiten

Maikki Huurdeman

Functie

contact

m.huurdeman@vandebunt.nl
0655151793

Maikki Huurdeman is opgeleid als bedrijfseconoom en combineert die achtergrond met een inhoudsgedreven ondernemingszin. Als ervaren organisatieadviseur ondersteunt zij organisaties bij vraagstukken op het gebied van strategie en organisatie-inrichting. Maikki specialiseerde zich in het vormgeven en begeleiden van strategische allianties en multidisciplinaire samenwerking.

Maikki weet verschillen in perspectieven en belangen niet alleen op tafel te krijgen, maar ook productief in te zetten. Dat doet ze door haar analytische kracht, maar ook doordat ze creatief is en mensen bereid zijn om in haar enthousiasme mee te gaan. Waar zij verschijnt, spelen ego’s geen belemmerende rol meer. Zij weet mensen eigenaar te maken van de oplossingen die ze samen ontwikkelen. Daarmee krijgen die oplossingen toekomstbestendigheid.

Maikki legt graag de focus op de vakprofessionaliteit van organisatiekunde. Zij zet zich in voor een hoge kwaliteitsnorm in het vak en was bestuurslid van de Raad van Organisatie Adviesbureaus. Ze is grondig, leest zich graag in, brengt ordening aan en maakt vaak visuele representaties van vraagstukken, om zo tot sterke oplossingen te komen. Ze noemt zichzelf bevoorrecht. Maikki: ‘In dit vak mag je op betekenisvolle momenten een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van organisaties en mensen.’